Kézműves sörfőzés

Reneszánszát éljük a kisüzemi sörfőzésnek – sokak örömére.     

Ehhez a tevékenységhez kívánunk kedvet csinálni,  és a megfelelő berendezések szállításával segítséget nyújtani.  Ígérjük, hogy a technológia tesztelésében (főleg a végtermék-kóstolásban) is aktívan részt veszünk.   A következő gépeket / berendezéseket szállítjuk, heti 100 liter és napi 2000 liter közötti teljesítmény-tartományban:

  • cefréző kád
  • szűrőkád – máslókád
  • erjesztő tartály
  • érlelő tartály
  • sör hűtő
    Kérje ajánlatunkat!

A BREWIKS kisüzemi sörfőző berendezésünket nagy sörüzemek is kiválóan alkalmazhatják, például új receptúra kipróbálásakor, vagy a technológiai folyamatok oktatására.

ABREX - kisüzemi sörfőző (cefréző kád, főzőkád) ABREX - kisüzemi sörfőző (szűrőkád, whirlpool kád) ABREX - sör erjesztőtartály

A BREWIKS sörfőző berendezések működését aktív sörműhelyben betanítjuk, a termék kóstolásának lehetőségével (szigorúan a munkaidő után).    A későbbiekben pedig a szervízellátásban és a sör népszerűsítésében / fogyasztásában is aktívan részt veszünk.

A szlovén gyártású, és mára világhírnévre szert tett BREWIKS sörfőző rendszer gyártása saját szabadalom alapján történik és extrém magas higiéniai szintet képvisel.  Ennek köszönhetően a BREWIKS redszerrel készült sörök eltarthatósága mindenféle tartósítószer és pasztőrözés nélkül is 6-12 hónap.

Térképen is megmutatjuk a BREWIKS sörfőzők elérhetőségét, több kontinensen. Klikkeljen ide.

A berendezések mellett óriási jelentősége van a jó minőségű nyersanyagoknak. Tájékoztatásul a következő oldalakon bemutatjuk a sörkészítés alapanyagait és folyamatának leírását is.

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS